Mededelingen

07-05-2020 Gisteravond heeft de overheid beslist dat behandelingen osteopathie vanaf 11 mei weer zijn toegestaan. Iedereen kan een afspraak maken. Wel moet u op het moment van de afspraak vrij zijn van klachten die zouden kunnen wijzen op corona, denk o.a. aan hoesten, niezen en keelpijn. Als er iemand binnen uw huishouden positief getest is op corona, dan moet u 14 dagen zoveel mogelijk thuis blijven en mag ik u niet behandelen. Ik volg het hygiëneprotocol en de overige aanwijzingen van het RIVM op. Zou u zelf een groot badlaken en een kleine handdoek willen meenemen.

* 30-04-2020 Nadat wij recent toestemming hebben gekregen van VWS om onder strikte voorwaarden weer te mogen behandelen en VWS dit ook als zodanig heeft gecommuniceerd op hun website, verrast VWS ons nu met een plotselinge koerswijziging. Alleen beroepen met een BIG registratie mogen hun werkzaamheden gaan hervatten. Dit betekent dat de praktijk in ieder geval tot 20 mei gesloten zal zijn. Er mogen geen behandelingen plaats vinden. Ik betreur deze uitkomst ten zeerste, maar zal hier natuurlijk gehoor aan geven. Natuurlijk blijf ik telefonisch, per mail en WhatsApp bereikbaar voor adviezen en overleg.

* 22-04-2020 Gisteravond heeft de overheid diverse maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vrijwel alle behandelingen osteopathie zijn tot nader order opgeschort. De overheid maakt wel uitzondering voor:

 • Mensen die cruciaal werk verrichten en vanwege hun klachten dreigen uit te vallen.
 • Mensen die, wanneer de behandeling niet zou plaatsvinden, hier blijvend achteruitgang door ondervinden.

Ook dient u te weten dat u alleen de praktijk kunt bezoeken wanneer u de afgelopen 24 uur geen van de volgende symptomen heeft gehad:

 • hoesten en/of kuchen
 • keelpijn
 • niezen en/of loopneus
 • verhoging (>37,5 gr) of koorts
 • branderige ogen
 • je ziek voelen en/of diarree
 • kortademigheid
 • reuk- en/of smaakverlies
 • moeheid

Of heeft u recentelijk huiselijk contact gehad met coronapatienten, mensen met de bovengenoemde klachten of bent u zelf recentelijk besmet geweest met Covid-19. Bespreek dit dan vooraf telefonisch met uw huisarts of GGD.

Om de kans op overdracht van het virus te minimaliseren, draag ik tijdens de behandeling een mondkapje. Wij schudden geen handen en ik zal voor u de deur openen en sluiten. Tevens is er desinfecterende handgel aanwezig om uw handen te reinigen. Komt u zoveel mogelijk op de afgesproken tijd binnen zodat u niet te lang in de wachtkamer hoeft te verblijven. Neemt u uw eigen grote badlaken en kleine handdoek mee.

Afspraken mogen in verband met de huidige omstandigheden bij het veranderen van uw gezondheidstoestand ook binnen 24 uur voor aanvang kosteloos worden afgezegd.  

Pages